One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Overzicht SKU transactie historie

Introductie

In dit document wordt het WMS Transactie historie verslag beschreven, wanneer er gebruik wordt gemaakt van WMS SKU Manangement. Dit verslag is beschikbaar vanaf product update 407.

In Exact Globe Next geeft het menupad [WMS, Verslagen. Transactie historie] inzicht in historische en verwerkte transacties. Welke functies beschikbaar zijn, is afhankelijk van het gebruik van WMS SKU Management. Wanneer u geen gebruik maakt van WMS SKU Management, kunt u dit document raadplegen.

Het transactie historie verslag toont de transactie historie van SKU artikelen die voor de installatie van release 407 zijn gecreëerd. Als het geen SKU artikelen betreft, dan is de transactie historie alleen beschikbaar voor transacties die verwerkt zijn in product update 407 of later. Nadat product update 407 of hoger is geïnstalleerd dienen de WMS voorraadsaldi hersteld te worden. Correctietellingen (startpositie van de voorraad) zullen gecreëerd worden waar dat nodig is. Deze zullen op dit overzicht worden getoond als 'Correctietellingen'.

Het overzicht wordt als volgt gesorteerd:
  • De sorteersleutel die u heeft geselecteerd (in het geval van 'locatie': magazijn + locatie)
    Gevolgd door de volgende velden, die nodig om de transacties van één SKU bij elkaar te houden (in het geval van twee-laags SKU's of SKU's met serienummers:
  • Onze referentie
  • SKU nummer
  • Magazijn + magazijnlocatie
  • Serie-/batchnummer

Velden

Knoppen

Kolommen in het overzicht

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.674.361
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer