One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Overzicht Kosten, Rente en Statistieken

Introductie

U kunt een overzicht opvragen van de kosten, rente en statistieken van uw eigen bankrekeningen via [Cash flow, Statistieken, Diversen, Kosten], [Cash flow, Statistieken, Diversen, Rente], [Cash flow, Statistieken, Diversen, Statistieken].

Nadat u het gewenste overzicht opvraagt krijgt u een overzicht in MS Excel.

Het overzicht Kosten kunt u gebruiken om uw (in theorie) gemaakte bankkosten op te vragen. In de Excel sheet worden de bankrekeningen getoond en het aantal transacties die hierop zijn gemaakt. Bij het onderhoud van de betaalmiddelen kunt u op het tabblad 'Condities' vaste en variabele kosten invoeren. Op deze manier kunt u zien wat de kosten in theorie zouden zijn en deze vergelijken met de werkelijke kosten.

Het overzicht Rente kunt u gebruiken om uw gemaakte rentekosten te bekijken. In de Excel sheet worden de bankrekeningen getoond en de transacties die hierop zijn gemaakt. Vervolgens kunt u aangeven wat de rentekosten voor deze transactie zijn. Bij het onderhoud van de betaalmiddelen kunt u op het tabblad 'Condities' rentekosten invoeren. Op deze manier kunt u zien wat de kosten in theorie zouden zijn en deze vergelijken met de werkelijke kosten.

Bij Statistieken krijgt u een overzicht van uw bankstatistieken. Dit overzicht toont een aantal statistische gegevens van uw banktransacties. Per bankrekening ziet u het totaal aantal betalingen en ontvangsten. Tevens wordt een gemiddelde en hoogste transactiebedrag getoond.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.335.574
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer