One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

De T-wise Rapporten

Introductie

Via het menupad [Add-on, T-wise Verzendingen] kunt u de verschillende rapporten opvragen. Bij het opstarten van deze menupaden worden de rapporten op de Transsmart website geopend.

In dit document worden de verschillende rapporten behandeld. De schermafbeeldingen in dit document zijn slechts een voorbeeld. De schermen worden onderhouden door Transsmart en kunnen veranderen.

De volgende rapporten zijn beschikbaar:

Uitleg

Afdrukken manifest

Bij het openen van dit menupad wordt het afdruk manifest, zoals gedefinieerd in de T-wise instellingen, geopend in uw webbrowser.

Het manifest kan worden afgedrukt per vervoerder en geselecteerde order. Met de knop 'Show manifest' opent u het afdrukscherm waar u het manifest middels de knop 'Print' kunt afdrukken.

Statusrapport
Bij het openen van dit menupad wordt het statusrapport, zoals gedefinieerd in de T-wise instellingen, geopend in uw webbrowser.Het statusrapport toont een overzicht van alle verzendingen met de status. De mogelijke statussen zijn:

  • New
  • Planned
  • Committed
  • Accepted
  • Done
  • Deleted

Wanneer de status 'Planned' is geven de iconen aan of de verzending nog steeds op leverschema zit (geplande leverdatum).

In het statusrapport kunt u acties uitvoeren voor de verzending zoals het aanpassen van de verzending, de verzending verwijderen, en het afdrukken van labels, airwaybill, proforma factuur en vrachtnota.

Gerelateerde onderwerpen

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 21.737.328
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer