One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

WMS Lite proces Tellingen

Binnen WMS Lite worden verschillende processen ondersteund. Een van deze processen is het tellen cq. inventariseren van uw plankvoorraad. In dit document wordt dit proces nader toegelicht.

Voordat u aan de slag kunt met het tellingen proces van WMS Lite is het van belang dat uw administratie correct is ingericht voor het tellingen proces binnen WMS Lite. In de Startpagina WMS Lite vindt u een overzicht van de verschillende zaken die van belang zijn voor het werken met WMS Lite.

Het proces voor het tellen cq. inventariseren van uw plankvoorraad bestaat uit de volgende stappen:

 1. Aanmaken tel-selectie
  In het control center niet gestuurde tellingen dient met de knop 'Nieuw' een tel-selectie te worden aangemaakt. Hierbij kan een referentie, grootboekrekening, project en peildatum worden worden toegekend, en u kunt selectief een telling aanmaken op locatie, artikelgroep en artikelcode reeksen.
   

 2. Registreren telling
  In het magazijn maakt de medewerker gebruik van de handterminal om de telling te registreren. Dit is een niet-gestuurd proces, u heeft geen tellijst op de scanner zelf. De medewerker gaat gewoon naar een locatie/artikel dat dient te worden geteld.
   

 3. Terugmelden
  Zodra de tellingen zijn geregistreerd pp de handterminal, kan de geregistreerde informatie worden teruggemeld via de knop 'Terugmelden' in het control center niet gestuurde tellingen.
   

 4. Vergelijken
  Vanuit het control center niet gestuurde tellingen dient met de knop 'Vergelijken' de getelde voorraad vergeleken te worden met de in Exact Globe Next aanwezig voorraad, waarbij de te verwerken verschillen worden bepaald.
   

 5. Verwerken
  Het verschil kan worden verwerkt via de knop 'Verwerken' het control center.

Tijdens het terugmelden, vergelijken en verwerken kan een (barcode) etiket automatisch worden gegenereerd.
 

Gerelateerde onderwerpen

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 24.035.431
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 405  Attachment:
 Disclaimer