One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Realisaties fiatteren

Introductie

In Exact Globe Next kunt u via de fiatteringfunctie [Projecten, Invoer, Fiatteren] uren controleren, aanpassen en goedkeuren. Het is niet altijd de bedoeling dat degene die de gegevens heeft ingevoerd, deze ook controleert en goedkeurt. Vaak is een andere werknemer hiervoor verantwoordelijk. In het programma kunt u dan ook de toegang tot de fiatteringfunctie beperken tot de persoon die de controle en de goedkeuring uitvoert en de toegang van de overige werknemers tot deze functie blokkeren. Dit kunt u doen via rollen. Selecteer hier de rol die de gemachtigd is om te fiatteren of maak deze aan, open de rol en ga naar het tabblad 'Rechten'. Selecteer 'Menu', 'Projecten', 'Invoer' en vink rechts in het scherm de optie 'Fiatteren' aan. Bij de rollen die niet gemachtigd zijn om te fiatteren vinkt u deze optie uit.

Fiattering van uren stelt u in staat te controleren of de ingevoerde gegevens juist zijn. Een gefiatteerde realisatie komt naar voren in het factuurvoorstel. Een realisatie die niet gefiatteerd is komt niet naar voren in het factuurvoorstel.

Het scherm geeft informatie over de realisaties. Bij de realisaties welke akkoord zijn kunt u 'Fiat" aanvinken. Ook heeft u de mogelijkheid om door te zoomen naar het detailscherm waar u de detailgegevens en gedetailleerde informatie van de ingevoerde uren, onkosten en kilometers voor de geselecteerde medewerker kunt bekijken. Tevens heeft u hier de mogelijkheid om de realisatie(s) te verwijderen.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 04.775.290
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer