One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Installatie Crystal Reports 2011

Introductie

Dit document zal u stapsgewijs door de installatieprocedure van Crystal Reports 2011 leiden. Crystal Reports 2011 wordt ondersteund vanaf product update 404.


 

Uitleg

Om Crystal Reports 2011 te installeren kunt u de volgende stappen volgen:

 • Log in als administrator op het systeem waar u Crystal Reports 2011 wilt installeren.
 • Het is aan te raden om de volledige inhoud van de DVD eerst te kopiëren naar de harde schijf en van daaruit de installatie te starten.
 • U kunt de installatie starten door te dubbelklikken op het bestand 'Setup.exe' dat u kunt vinden in de map de CD/DVD. Vervolgens wordt het volgende scherm getoond.


   
 • U kunt hier de taal voor de installatie wizard selecteren. De volgende schermen van de installatie wizard worden in de taal getoond die u hier selecteert. Met 'OK' bevestigd u de keuze. Er wordt vervolgens een aantal installatievereisten gecontroleerd.


   
 • Met de knop 'Volgende' kunt u verder gaan naar het welkomstscherm. Om verder te gaan klikt u op 'Volgende'.


   
 • In het volgende scherm wordt de licentieovereenkomst getoond. Wanneer u akkoord gaat met de licentieovereenkomst kunt u de optie 'Ik ga akkoord met de licentieovereenkomst' selecteren, en middels de knop 'Volgende' verdergaan met de installatie.


   
 • In het volgende scherm kunt u de directory waarin de Crystal Reports programmatuur wordt geïnstalleerd opgeven. Met de knop 'Bladeren' kunt u een andere directory selecteren. Om verder te gaan klikt u op 'Volgende'.


   
 • In het volgende scherm kunt u uw naam, de naam van de organisatie en de sleutelcode opgeven. De sleutelcode kunt u vinden in het bestand 'CD key.txt' op de DVD. Met de knop 'Volgende' gaat u verder.


   
 • In dit scherm kunt u aangeven welke taalpakketten u wilt installeren. Vink de gewenste taalpakketten aan, of vink de optie 'Alle talen' aan om alle taalpakketten te selecteren. Klik op 'Volgende' om verder te gaan.


   
 • In dit scherm kunt u aangeven of u een standaardinstallatie wilt uitvoeren of een aangepaste installatie. Met de optie 'Standaard' worden de meest gebruikte onderdelen geïnstalleerd. Wanneer u zelf wilt aangeven welke onderdelen wel en niet geïnstalleerd dienen te worden selecteert u de optie 'Aangepast', met de knop 'Volgende' kunt u dan in het volgende scherm aangeven welke onderdelen u wenst te installeren. Dit document beschrijft de standaard installatie en de aangepaste installatie wordt dan ook verder niet beschreven. Met de knop 'Volgende' gaat u verder naar het volgende scherm.


   
 • Het volgende scherm wordt getoond. Met de knop 'Volgende' gaat u verder.


   
 • De installatie wordt gestart. In de statusbalk kunt u de voortgang volgen.


   
 • Zodra de installatie gereed is wordt het volgende scherm getoond. In het laatste scherm van de installatie kunt u middels de optie 'Op productupdates controleren' aangeven of u via het internet wilt controleren op productupdates van Crystal Reports. De optie is standaard uitgevinkt. Wanneer u op productupdates wilt controleren vinkt u deze optie aan. Met de knop 'Voltooien' sluit u de wizard af of start het controleren op updates.

 

Meer informatie over de installatie en het uitvoeren van een onbeheerde installatie kunt u vinden in de installatie handleiding op SAP website. Tevens vindt u op deze website een uitgebreide gebruikershandleiding.

Voor aanvullende informatie en handleidingen in andere talen gaat u naar SAP website. Hier selecteert u bij  het veld 'Alle producten' de optie 'Crystal Reports', en bij het veld 'Alle releases' de opties 'SAP Crystal reports 2011'.

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.586.330
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 404  Attachment:
 Disclaimer