One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

How-to: Installatie Exact Shop Floor Control

Introductie

Let op:  In dit document kunt u de uitleg vinden over de installatie van Shop Floor Control via de installatie van msi-bestanden. Wanneer u gebruik maakt van ELIS, werkt de installatie op een andere manier. Voor meer informatie, zie Installatie Shop Floor Control in Exact Lightweight Integration Server (ELIS).

Shop Floor Control (SFC) geeft de shop floor controllers de mogelijkheid om up-to-date informatie over de uit te voeren werkzaamheden en de prioriteiten op te halen uit Exact Globe Next. Via de eenvoudige gebruikers interface in Exact Synergy Enterprise kunnen ze de werkvloer effectief beheren. De planners kunnen ook real-time informatie ophalen over de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Dit biedt ze inzicht in de status en realisaties van de productieorders.

Om te kunnen werken met SFC dienen de volgende onderdelen geïnstalleerd te zijn:

Bij de installatie van Exact Shop Floor Control wordt de oplossing en een configuratie bestand geïnstalleerd in de directory waar Exact Integration is geïnstalleerd. De installatie van Exact Shop Floor Control wordt uitgevoerd middels een MSI bestand. Er zijn twee MSI bestanden beschikbaar in de CAB directory van uw Exact Synergy Enterprise installatie:

 • ShopFloorControl x86.msi — voor 32-bit machines
 • ShopFloorControl x64.msi — voor 64-bit machines

De installatiestappen voor beide MSI bestanden zijn hetzelfde.

Opmerkingen

 • Exact Integration en Exact Shop Floor Control dienen geïnstalleerd te worden in dezelfde directory op dezelfde machine omdat ze beide gebruik maken van dezelfde services. 
 • Vanaf product update 262 wordt Shop Floor Control alléén ondersteund via Exact Lightweight Integration Server (ELIS) en niet meer via de MSI installatie. Hou er rekening mee dat de MSI installatiebestanden vanaf deze product update ook niet meer aanwezig zijn. Wanneer u besluit om verder te gaan met de bestaande MSI versie van de oplossing blijft de synchronisatie functioneren als voorheen, maar worden mogelijke issues die u tegenkomt niet opgelost. Het is daarom aan te raden om te migreren naar Exact Lightweight Integration Server (ELIS) om ervoor te zorgen dat de oplossing correct blijft functioneren.

Hoe installeer ik Exact Shop Floor Control Control?

 1. Dubbelklik op het installatiebestand om de installatie te starten. U ziet het volgende scherm:
 2. Klik op Next.
 3. In dit scherm dient u akkoord te gaan met de voorwaarden. U dient de voorwarden door te lezen en wanneer u de voorwaarden accepteert vinkt u de optie I accept the terms in the License Agreement aan. Met de knop Next gaat u verder.
 4. Met de knop Browse kunt u aangeven in welke directory de installatie wordt uitgevoerd.
 5. Klik op Next om verder te gaan.
 6. Klik op Install om het installatie proces te starten. De integration services worden gestopt en na de installatie weer herstart. U ziet de volgende schermen:
 7. Klik op Finish om te installatie af te ronden.

 

Hoe verwijder ik Exact Shop Floor Control?

 1. Dubbelklik op het installatiebestand. U ziet het volgende scherm:
 2. Klik op Remove.
 3. Klik nogmaals op Remove.

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 24.560.409
 Assortment:  Date: 09-01-2019
 Release: 251  Attachment:
 Disclaimer