One moment please...
 
 
Exact AEC Modular   
 

Exact AEC - Service - Informatie over de module

De module Service is bedoeld voor het administreren van objecten en het (correctieve en preventieve) onderhoud op deze objecten. Onderhoud kan worden uitgevoerd aan de hand van de werkbonnen, welke geïnitialiseerd kunnen worden door meldingen. Het uitgevoerde onderhoud (afgehandelde werkbonnen) kan geboekt en gefactureerd worden met behulp van de boekingen en facturen modules.

N.b.: Binnen de module Service worden zowel de termen bonnen als werkbonnen gebruikt. In beide gevallen wordt hiermee de werkbon bedoeld.

Voor een juiste administratieve en financiële afhandeling (boeken en factureren) moeten objecten gekoppeld worden aan relaties (via werkadressen) en projecten. Deze objecten kunnen gebruikt worden bij het aanmaken van meldingen en bonnen, echter is dit niet verplicht waardoor het mogelijk blijft om meldingen en bonnen voor ‘niet’-geregistreerde objecten of meldingen en bonnen die geen betrekking hebben op een object aan te maken.

De module Service is op te starten vanuit de modulebalk aan de linkerzijde van het scherm en is te herkennen aan het onderstaande icoontje.

Gerelateerde onderwerpen:

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: Know how  Security  level: All - 0
 Sub category: General  Document ID: 20.243.998
 Assortment:  Date: 02-04-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer