One moment please...
 
Exact Financials   
 

Openstaande posten: Crediteuren

Introductie

Bij openstaande posten kunt u denken aan bedragen die u nog moet betalen aan uw crediteuren. Openstaande posten worden gebaseerd op ingevoerde inboekingen en -facturen.

Het is voor uw organisatie belangrijk altijd een duidelijk overzicht van de openstaande posten te hebben. In Exact Financials Enterprise, zijn de openstaande posten op te vragen in het overzicht [Finance: Crediteuren, Openstaande posten]. U kunt een lijst opvragen waarin beknopt de openstaande bedragen per relatie worden weergegeven of een uitgebreid verslag met meer detailinformatie, bijvoorbeeld betalingscondities. Op het overzicht worden zowel de verwerkte als onverwerkte gegevens getoond. Tevens wordt standaard de lay-out 'Ouderdomsanalyse' meegeleverd.
Wanneer in een lay-out van openstaande posten een van de velden 'Bedrag VV: Ouderdom categorie x' of 'Bedrag SV: Ouderdom categorie x' wordt opgenomen zal bij het exporteren van dat verslag bij de criteria een legenda opgenomen worden met het aantal dagen van ouderdom wat in de financiële instellingen op het tabblad 'Subadmin.' is vastgelegd.

Uitleg van de velden

De werking van het overzicht 'Openstaande posten' is gelijk aan de werking van de andere overzichten binnen Exact Financials Enterprise. Meer informatie over het werken met overzichten vindt u in de volgende documenten:


Exact Financials Enterprise > Finance > Crediteuren > Openstaande posten crediteuren  


 

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.817.046
 Assortment:  Date: 16-11-2015
 Release:  Attachment:
 Disclaimer