One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Activa - Telefoonselectie: Vaste activa

[Activa: Overzichten, Telefoonselectie: Vaste activa]

Introductie

Via de telefoonselectie [Activa: Overzichten, Telefoonselectie] vindt u snel informatie terug van al uw activa. Deze informatie is gesplitst in een 4-tal verslagen:

  • Selectie: Toont alle inrichtingsgegevens van de opgevraagde activa. Denk aan de aanschafdatum, inkoopbedrag, status, etc. Selecteer hier een activum (aanklikken) om automatisch verdere informatie van dit activum te tonen in de onderstaande overzichten.
  • Afschrijvingsgegevens: Toont alle afschrijvingsinformatie voor het activum dat in de telefoonselectie is geselecteerd.
    Dit zijn feitelijk de gegevens zoals u ze heeft ingevoerd op het tabblad 'Afschrijving' in het onderhoud van uw activum [Activa: Stamgegevens, Onderhoud, Activa, Activa].
  • Activum onderhoudsgegevens: Indien u in het onderhoud van het activum [Activa: Stamgegevens, Onderhoud, Activa, Activa] extra eigenschappen heeft opgenomen via tabblad 'Eigenschappen', worden deze in dit overzicht getoond. Indien dit niet het geval is dan zal dit overzicht ook niet getoond worden.
  • Projecten per activum: Indien u in het onderhoud van het activum [Activa: Stamgegevens, Onderhoud, Activa, Activa] project(en) heeft opgenomen via tabblad 'Project', worden deze in dit overzicht getoond. Indien dit niet het geval is dan zal dit overzicht ook niet getoond worden.
  • Eigenschapswaarde: Indien u in het onderhoud van het activum [Activa: Stamgegevens, Onderhoud, Activa, Activa] eigenschappen heeft opgenomen via tabblad 'Eigenschappen', worden deze in dit overzicht getoond. Indien dit niet het geval is dan zal dit overzicht ook niet getoond worden.
  • Notitie: Indien u in het onderhoud van het activum [Activa: Stamgegevens, Onderhoud, Activa, Activa] notities heeft opgenomen via tabblad 'Notitie', worden deze in dit overzicht getoond. Indien dit niet het geval is dan zal dit overzicht ook niet getoond worden.
  • Afschrijvingsmutatie: Toont alle primaire en secundaire afschrijvingen voor het activum dat in het Selectieoverzicht is geselecteerd.
  • Activumgroep: Toont de gekoppelde grootboekrekeningen 

Uitleg van de velden

De werking van het overzicht 'Activaselectie' is gelijk aan de werking van de andere overzichten binnen Exact Financials Enterprise. Meer informatie over het werken met overzichten vindt u in de volgende documenten:

 


Exact Financials Enterprise > Activa > Overzicht activa selectie


 

  

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.388.013
 Assortment:  Date: 23-03-2017
 Release:  Attachment:
 Disclaimer