One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Purchase Manual - Bestellingen fiatteren

[Purchase: Management, Fiatteren, Bestellingen]

In het scherm fiatteren bestellingen kunt u 3 actie uitvoeren: 

  • Goedkeuren: de geselecteerde bestellingen worden gefiatteerd en kunnen vervolgens afgedrukt worden. Ze krijgen nu de status 'Gefiatteerd'.
  • Terug naar auteur: de geselecteerde bestellingen dienen gewijzigd te worden. Ze krijgen nu de status 'Terug naar auteur'.
  • Afkeuren: de geselecteerde bestellingen worden afgekeurd. Ze krijgen nu de status 'Afgekeurd' en worden naar de historie gestuurd. U kunt ze terugvinden in [Purchase: Overzichten, Bestellingen], met in de selectie de optie 'Entiteit = Bestalling (Historisch)', maar niet meer oproepen.

Selectie

Bestelnummer
Vul hier het bestelnummer in of een traject van bestelnummers van de bestelling(en) die u wilt fiatteren, afkeuren of naar de auteur terugsturen.

Crediteur
Vul hier de crediteur in of een traject van crediteuren die gekoppeld is/zijn aan de bestellingen die u wilt fiatteren, afkeuren of naar de auteur terugsturen.

Inkoper
Vul hier de inkoper in of een traject van inkopers, van wie u de bestellingen wilt fiatteren, afkeuren of naar de auteur terugsturen.

Selectiecode
Vul hier de selectiecode in of een traject van selectiecodes, waar de bestellingen onder vallen die u wilt fiatteren, afkeuren of naar de auteur terugsturen.

Orderdatum
Vul hier de besteldatum in of een traject van besteldata, waar de bestellingen onder vallen die u wilt fiatteren, afkeuren of naar de auteur terugsturen.

Voorkeuren

Toon selectie
Als u 'Toon selectie' aanvinkt en vervolgens op 'OK' klikt, verschijnt een volgend scherm waarin de geselecteerde bestellingen getoond worden. U kunt de bestelregels bekijken door met de rechter muisknop een bestelling te makeren en via de optie koppeltabbel door te zoomen naar de bestelregels. U kunt geen wijzigingen aanbrengen.
U dient nu de bestellingen te markeren zodat een van de acties (goedkeuren, afkeuren of terug naar auteur) uitgevoerd wordt.

Notities

U kunt hier de notitie die aan de bestelling gekoppeld was wijzigen of een notitie aan de bestellingen toevoegen. Als u de bestelling "terugstuurt naar de auteur", kunt u hier bijvoorbeeld aangeven wat er gewijzigd moet worden. Als u de notitie ingetypt heeft, klikt u op de knop 'Notities toewijzen'.

Nadat de gekozen actie uitgevoerd is, kunt u op 'Annuleren' klikken om terug te komen in het selectiescherm, of op 'Einde' om de functie te verlaten.


Exact Financials Enterprise >  Purchase > Bestellingen > Bestellingen fiatteren

 

XMNineEightMX

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 25.724.275
 Assortment:  Date: 22-07-2015
 Release:  Attachment:
 Disclaimer