One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Instellingen voor verkoopkansen

Menupad

Modules ? Klanten ? Inrichting ? Verkoopkans management ? Instellingen

Introductie

Op deze pagina kunt u de instellingen definiëren voor het werken met verkoopkansen zoals bijvoorbeeld het automatisch genereren van verkoopkanscodes. Als u gebruik maakt van deze instelling, dan kunt u verkoopkansen aanmaken in een batch. U kunt hier invoeren waarmee elke verkoopkanscode dient te beginnen in het veld Verkoopkans code: Voorvoegsel en daarnaast kunt u een startgetal invoeren waarmee de reeks van verkoopkansen dient te beginnen in het veld Verkoopkans code: Getal.

Dus als u bijvoorbeeld 'VeKa' invoert bij Verkoopkans code: Voorvoegsel en '0001' bij Verkoopkans code: Getal, dan zal de code van de volgende aangemaakte verkoopkans 'VeKa0001' zijn. De reeks van verkoopkansen zal vervolgens verder gaan als 'VeKa0002', 'VeKa0003', enzovoorts. Voor meer informatie omtrent het aanmaken van verkoopkansen in een batch kunt u het document Aanmaken van verkoopkansen in een batch raadplegen.

Rollen & rechten

Om de instellingen voor verkoopkansen te definiëren is het functierecht 222 – Maintain CRM Settings benodigd. Gebruikers met de rol Administrator en Customer manager hebben dit functierecht.

  • Voor een overzicht van de functierechten kunt u gaan naar Modules ? Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Functierechten.
  • Voor een overzicht van de rollen kunt u gaan naar Modules ? Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Rollen.

Hoe kan ik de instellingen voor verkoopkansen definiëren?

  1. Definieer de gewenste velden op de pagina Verkoopkansen: Instellingen.
  2. Klik op Bewaren.

Velden

Knoppen

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 22.941.488
 Assortment:  Date: 18-08-2018
 Release: 248  Attachment:
 Disclaimer