One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Excel Add-In: Stamgegevens zoeken

Introductie

Met de Excel Add-in is het mogelijk om de codes van bepaalde stamgegevens op te zoeken. Dit kunt u in Excel doen via de menukeuze [Exact Globe Next, Zoeken, ...]. Exact zal het ID van het gevraagde gegeven tonen.

Merk op dat het geen functie is. De data zal dus niet worden bijgewerkt indien dit in de administratie wordt gewijzigd. Het ID kan in sommige gevallen ongelijk zijn aan de code (zoals bij categorieën).

 

Uitleg

Als u naar het menupad [Exact Globe Next, Zoeken] gaat, krijgt u in een submenu een lijst te zien van zaken waarop gezocht kan worden: 1e scherm
 


Zodra u op een van deze keuzes klikt, krijgt u eerst een scherm waarin u een administratie kunt selecteren. Selecteer hier de administratie waarvan u de gegevens wilt zoeken en klik op [OK]. De administratie zal dan worden geopend.
NB. Dit scherm komt alleen naar voren indien u nog geen administratie geopend heeft.

2e scherm 


In het volgende scherm wordt (nogmaals) gevraagd om het administratienummer:
Selecteer hier de administratie waaruit Exact de gegevens moet halen. U kunt hier "Standaard" laten staan, zodat er in de standaard administratie kan worden gezocht. Selecteert u hier een andere administratie, dan kan er in de betreffende administratie worden gezocht.
Achter "Zoeken" staat al automatisch de gekozen menuoptie.

3e scherm 


Hierna wordt er een overzicht getoond van de gegevens in het geselecteerde stambestand. Selecteer het betreffende gegeven en klik op selecteren. Vervolgens zal Exact het ID van het geselecteerde gegeven tonen.

 

 

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.440.810
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer