One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Locatie afstanden aanmaken en onderhouden

Introductie

Locatie afstanden zijn beschikbaar vanaf product update 408 voor 'real-time voorraad aanvullen' en voor Inslagadvies waarbij een specifiek beleid wordt gebruikt, zoals het opslaan van bulk voorraad dichtbij de standaard artikel locatie. Om te kunnen bepalen wat 'dichtbij' is, dient E-WMS te weten wat de afstand tussen de verschillende locaties is. Via [WMS, Inrichting, Locatie beheer, Locatie afstanden] kunt u deze locatie afstanden aanmaken en onderhouden. Dit menupad is aanwezig wanneer u licentise E-WMS II (SE1381) of E-WMS Replenishment (SE5710), en E-Magazijnlocatie (SE1312) bevat.

Wanneer een specifiek inslagadvies beleid is geconfigureerd waarbij afstanden worden gebruikt, wordt de E-WMS instelling 'Inslagadvies standaard afstand' gebruikt wanneer de de afstand tussen de betreffende locaties niet is gedefinieerd in dit menupad.

Locatie afstanden dienen te worden geconfigureerd voor de volgende scenario's:

  • wanneer er gebruik wordt gemaakt van het orderpick/aanvul scenario 1 en wanneer 'orderspecifieke' voorraad gebruikt zoals een serie-/batchnummer in een orderregels, of een 'externe shelf life' bij een debiteur; of
  • wanneer u gebruik maakt van Inslagadvies en het inslagadvies beleid 'Dichtbij artikel standaard locatie', of
  • wanneer u gebruik maakt van Inslagadvies en het inslagadvies beleid 'Dichtbij bron locatie'.

Wanneer een specifiek Inslagadvies beleid is geconfigureerd waarbij gebruik wordt gemaakt van afstanden, wordt de waarde van de WMS instelling 'Inslagadvies standaard afstand' toegepast wanneer een afstand niet specifiek is gedefinieerd in dit menupad.

In dit document worden de velden in dit scherm beschreven. Onderin dit document vindt u een voorbeeld van het gebruik van locatie afstanden.  

Velden

Knoppen

Voorbeeld van het gebruik van locatie afstanden

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 25.825.392
 Assortment:  Date: 19-09-2019
 Release: 408  Attachment:
 Disclaimer