One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Overzicht Verkooptargets

Introductie

U kunt de verkooptargets opvragen via [CRM, Verslagen, Verkooptargets]. Met dit overzicht kunt u de gebudgetteerde omzetverwachtingen per medewerker vergelijken met de daadwerkelijk geoffreerde en gefactureerde omzet.

Om de gebudgetteerde omzetverwachtingen per medewerker te kunnen vergelijken met de daadwerkelijk geoffreerde en gefactureerde omzet, dient u een budgetscenario aan te maken, vervolgens kunt u dit budgetscenario aan de medewerkers koppelen en hierbij de verschillende budgetten definiëren.

Wanneer vervolgens een offerte wordt ingevoerd waarbij in de subregels de betreffende medewerker is geselecteerd wordt het bedrag van die offerte regel getoond in de kolom 'Geoffreerd'. Als daarna de offerte wordt gepromoveerd naar een verkooporder, of wanneer u een verkooporder invoert waarbij de betreffende medewerker is geselecteerd is de subregels wordt het bedrag van die regels getoond in de kolom 'Besteld'. Nadat er voor de order een factuur is aangemaakt en deze definitief is afgedrukt wordt het bedrag van de factuurregels waarbij de betreffende medewerker is gekoppeld, getoond in de kolom 'Gefactureerd'.

Nadat u in het selectiescherm de gewenste criteria heeft ingevuld wordt het overzicht getoond. Middels de knop 'Zoomen' kunt u doorzoomen de getoonde regels. 

Kolommen

Knoppen

Gerelateerde Onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 15.549.139
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer