One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Betalen debiteuren

Introductie

Beschikt u over de module Electronic Banking, dan kunt u openstaande posten van debiteuren automatisch betalen. Er wordt een bestand gemaakt met de relevante openstaande posten (een 'betaalrun'). Dit bestand stuurt u naar uw bank, waar de betaalopdrachten worden verwerkt. Journaalposten voor deze betalingen kunnen automatisch worden aangemaakt.

Naast binnenlandse betalingen kunt u ook buitenlandse debiteuren automatisch betalen. Buitenlandse en binnenlandse betalingen zijn volledig geintegreerd in de module Debtor Banking. Dit wil zeggen dat ook buitenlandse betalingen automatisch worden herkend, als de juiste aanvullende bankgegevens zijn ingevoerd.

Uitleg van de velden

In dit document behandelen we de stappen die u dient te doorlopen voor het aanmaken van een betaalbestand en het journaliseren van de bijbehorende boekingen. Wanneer u gaat naar [Finance: Bankieren, Betalen debiteuren] ziet u onderstaande menupaden. Het is niet verplicht alle stappen te doorlopen. Als u een van de hyperlinks kiest, wordt gedetailleerde informatie over dat onderwerp weergegeven.

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 23.192.072
 Assortment:  Date: 18-11-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer