One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Salaris componenten groepen aanmaken

Untitled 2

Menupad

Modules ➔ HRM ➔ Inrichting ➔ Salaris ➔ Opzetten ➔ Referenties ➔ Componenten groep, klik op Nieuw.

Introductie

Op deze pagina kunt u een nieuwe componenten groep aanmaken. Een componenten groep wordt gebruikt om salaris componenten te groeperen volgens het salarisschema van het bedrijf. Bij het koppelen van financiële componenten aan een medewerker heeft u de mogelijkheid om ze als een groep te koppelen in plaats van allemaal afzonderlijk. Hierdoor minimaliseert u het risico dat u vergeet bepaalde componenten te koppelen. U kunt de verzamelde componenten koppelen door op de medewerkerkaart in de sectie Monitor op Salaris te klikken, waarna u kiest voor Tonen en vervolgens Groep.

Rollen en rechten

Om nieuwe componenten aan te maken is functierecht 508 – Maintain payroll components benodigd. Om nieuwe componenten groepen aan te maken en te onderhouden is functierecht 505 – View payroll components benodigd. Gebruikers met de Administrator en  HR rol beschikken over deze functierechten.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 24.836.905
 Assortment:  Date: 07-11-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer