One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Overzicht van component types

Untitled 3

Menupad

Modules ➔ HRM ➔ Inrichting ➔ Salaris ➔ Opzetten ➔ Referenties ➔ Componenten, klik op Nieuw.

Introductie

Op deze pagina ziet u een lijst met salaris component types en subtypes. Vanuit dit scherm kunt u tevens nieuwe componenten aanmaken. Nadat u in het overzicht van componenten op Nieuw heeft geklikt, kunt u op deze pagina een neiwue component aanmaken door op het betreffende component type te klikken. Voor meer  informatie, zie Salaris componenten bekijken.

Er zijn twee soorten componenten: Normale componenten en loonschaal componenten. Een loonschaal component heeft een vast loonbedrag en is afhankelijk van voorgedefinieerde variabelen. Deze variabelen kunnen zaken zijn zoals leeftijd, aantal jaren ervaring en functienaam. De waarde van en normaal component is niet afhankelijk van een variabele. U kunt het soort bepalen door de gewenste optie te selecteren bij het veld Schaal bij het aanmaken van een component. Een component waarbij u bij Schaal de optie N.v.t. heeft geselecteerd is een normaal component. Een component waarbij u bij Schaal een van de andere opties heeft geselecteerd is een loonschaal component.

Rollen en rechten

Om salaris componenten aan te maken is functierecht 506 – View payroll component resource links of 509 – Maintain payroll component resource links benodigd. Gebruikers met de HR rol beschikken over deze functierechten.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Kolommen

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 24.831.866
 Assortment:  Date: 07-11-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer