One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Onderhouden handterminals: Instellingen materiaalverbruik aanmaken en onderhouden

Menupad

[Systeem, E-WMS, Onderhouden handterminals, Instellingen materiaalverbruik]

Introductie

In dit document worden de hand terminal instellingen voor E-WMS Productie Uitgiftes beschreven. Wanneer de handterminal instellingen zijn gedefinieerd dient u deze toe te wijzen aan ieder apparaat in het menupad [Systeem, E-WMS, Onderhouden handterminals, Onderhouden handterminals]. U kunt één algemeen instellingen profiel gebruiken voor alle apparaten, maar u kunt ook specifieke profielen gebruiken per apparaat. Bij iedere instelling wordt aangegeven of deze wordt ondersteund voor de E-WMS CAB client of E-WMS ASP.

Wanneer u werkt met WMS ASP, is het starten van het hoofdmenu op de handterminal voldoende om de gewijzigde instellingen te lezen. Wanneer u werkt met WMS CAB, dient de CAB applicatie herstart te worden of kunt u in het hoofdmenu op de S-knop drukken om de instellingen opnieuw te laden.

In het selectiescherm kunt u middels de knop 'Nieuw' een nieuw profiel aanmaken of met de knop 'Open' een bestaand profiel bewerken. U kunt alleen profielen verwijderen die niet zijn gekoppeld aan apparaten.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 24.992.609
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer