One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Serienummers aanmaken en onderhouden

Introductie

Een serienummer kunt u zien als een identificatienummer van een toestel of een installatie. Door aan dit nummer gegevens te koppelen, kunt u bijvoorbeeld aangeven van wie de installatie is, uit welke onderdelen ze bestaat, van welk type ze is en wanneer ze is geïnstalleerd.

Door in uw serviceadministratie serienummers aan te maken, kunt u diverse gegevens van installaties waarop u service gaat/kunt verlenen, registreren. Hoe deze service wordt verleend of op welk moment daartoe opdracht wordt gegeven, kan later worden bepaald. Het hoofddoel is het vastleggen van gegevens over de installatie. Het onderhouden van serienummers kunt u met Exact Globe Next met de module SE4500 - E-Service Management in het menupad [Service, Artikelen, Serienummers].Nadat u in het selectiescherm op 'Nieuw' of 'Openen' heeft geklikt wordt het onderhoud geopend.

Bij het invoeren van meldingen en serviceorders kunnen de serienummergegevens worden overgenomen.

Wanneer het externe serviceverlening betreft spreken we over serienummers en wanneer het interne serviceverlening betreft spreken we over activa (=intern serienummer).

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 06.929.963
 Assortment:  Date: 09-09-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer