One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Purchase Manual - Bestellingen bevestigen

[Purchase: Processen, Bestellingen, Bevestigen]

Criteria

Process

Hier geeft u aan voor welke actie u een selectie wilt aanmaken.
U heeft de keuze uit 3 opties:

  • Bevestigen; de geselecteerde bestellingen worden bevestigd en vervolgens definitief en in de historie opgeslagen. Ze krijgen in de historie nu de status 'Bevestigd'.
  • Verwerpen; de geselecteerde bestellingen worden afgekeurd. Ze krijgen nu de status 'Verworpen' en worden naar de historie gestuurd. U kunt ze terugvinden in [Purchase: Overzichten, Bestellingen], met in de selectie 'Entiteit = Bestelling (Historisch)', maar niet meer oproepen.
  • Terug naar auteur;  de geselecteerde bestellingen dienen gewijzigd te worden. Ze krijgen nu de status 'Terug naar auteur'.

Bestelnummer
Vul hier het bestelnummer in of een traject van bestelnummers van de bestelling(en) die u wilt bevestigen, verwerpen of naar de auteur terugsturen.

Crediteur
Vul hier de crediteur in of een traject van crediteuren die gekoppeld is/zijn aan de bestellingen die u wilt bevestigen, verwerpen of naar de auteur terugsturen.

Inkoper
Vul hier de inkoper in of een traject van inkopers, van wie u de bestellingen wilt bevestigen, verwerpen of naar de auteur terugsturen.

Selectiecode
Vul hier de selectiecode in of een traject van selectiecodes, waar de bestellingen onder vallen die u wilt bevestigen, verwerpen of naar de auteur terugsturen.

Orderdatum
Vul hier de besteldatum in of een traject van besteldata, waar de bestellingen onder vallen die u wilt bevestigen, verwerpen of naar de auteur terugsturen.

Toon selectie
Als u deze optie aanvinkt verschijnt er een volgend scherm met de resultaten van de selectie.

Selectie

Dit scherm toont de bestellingen uit de selectie. Met de rechter muisknop kunt u via de optie 'koppeltabellen' de bestelregels inzien.
U kunt nu bestellingen markeren voordat de actie uitgevoerd wordt.

 


Exact Financials Enterprise > Purchase > Processen > Bestellingen > Bestellingen bevestigen

 

 
MOneZeroZeroMX

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 25.722.049
 Assortment:  Date: 22-07-2015
 Release:  Attachment:
 Disclaimer