One moment please...
 
 
Exact Financials (v3)   
 

Finance Manual C/S - [Bankieren, Telebankieren, Boeken dagafschriften, Handmatig boeken]

[Bankieren, Telebankieren, Boeken dagafschriften, Handmatig boeken]

  1. Kies het dagafschrift waarvan u boekingsregels wilt aanvullen. De geaccepteerde dagafschriften worden in een venster opgenomen.

  2. Kies uit dit venster de afschriftregel die u wilt aanvullen en klik op 'Bijwerken'

  3. Voer de ontbrekende gegevens in. De boekingsprocedure is gelijk aan die in [Grootboek, Boeken, Invoeren boekingen]. Zie Kas- en bankboekingen invoeren. In de knop 'Patronen' kunt u zien welke openstaande post(en) tijdens zoekacties van het programma voor koppeling met deze betaling in aanmerking zijn gekomen.

    De datum in het veld 'Datum' is de datum waarop het afschriftenbestand is geaccepteerd.

  4. Kies de juiste grootboekrekening, debiteur of crediteur en het boeknummer van de openstaande post die moet worden afgeboekt. Wellicht worden sommige van deze gegevens al getoond.

  5. Wordt de openstaande post niet volledig afgeschreven, dan moet u een afboekcode voor het restbedrag invoeren. U kunt ervoor kiezen om een verschil (restbedrag) niet af te boeken of zo'n verschil uit te splitsen (af te boeken) als 'Betalingskorting', 'Kredietbeperking', 'Betalingsverschil' of een combinatie hiervan.

Finance Manual C/S > Inhoud > Telebankieren > Dagafschriften boeken > [Bankieren, Telebankieren, Boeken dagafschriften, Handmatig boeken]

XFiveEightFiveX

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 06.842.595
 Assortment:  Date: 10-03-2005
 Release:  Attachment:
 Disclaimer