One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Voorraadtransactie codes aanmaken en onderhouden

Untitled 4

Introductie

Voorraadtransactie codes kunnen door magazijnmedewerkers gebruikt worden als redenen voor de uitgifte van voorraad. Bijvoorbeeld samples of beschadigd. Wanneer er geen gebruikt wordt gemaakt van deze codes, kan er op de handterminal een grootboekrekening en/of project codes worden opgegeven zodat er onderscheid worden gemaakt tussen de redenen voor de voorraadcorrecties. Wanneer u gebruik maakt van een voorraadtransactie code zijn de grootboekrekeningen en/project reeds geconfigureerd en worden deze niet getoond op de handterminal.

U kunt de voorraadtransactie codes aanmaken en onderhouden via Systeem ? E-WMS ? Voorraadtransactie codes.

Om gebruik te maken van voorraadtransactie codes dient u in de Instellingen WMS Voorraadtransacties de instelling Gebruik voorraadtransactie codes aan te vinken.

Wanneer het gebruik van voorraadtransactie codes is geactiveerd, is de eerste input bij het starten van de WMS Voorraadtransacties de STTcode welke de voorraadtransactie code betreft. De invoer van grootboekrekening en project is standaard niet actief wanneer de WMS Instelling Gebruik voorraadtransactie codes is uitgevinkt, omgeacht de scanner instelling voor voorraadtransacties.

Het gebruik van voorraadtransactie codes kan vereenvoudigd worden wanneer u gebruik maakt van een scan card, zoals bijvoorbeeld:

Velden

Knoppen

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 22.458.942
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer