One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

ICL facturen exporteren

Introductie

Met Intercompany Logistics (ICL) automatiseert u de logistieke transacties tussen twee of meer administraties. Hierdoor neemt het aantal handmatige acties af. Vaak dienen transacties zoals verkoopfacturen twee maal te worden ingevoerd wanneer twee administraties samenwerken. De gegevens dienen dan in beide administraties geregistreerd te worden. Met ICL hoeft u deze slechts één maal in te voeren.

Het ICL verkoopproces bestaat uit de volgende stappen:

  1. Centrale administratie: Verkoopfactuur verwerken
  2. Centrale administratie: Exporteren factuur
  3. Verkoopadministratie/Inkoopadministratie: afstemmen

In dit document wordt het exporteren van de verkoopfacturen behandeld. Nadat de verkoopfactuur in de centrale administratie is verwerkt dient u deze vanuit de centrale administratie te exporteren naar de inkoop- of verkoopadministratie. Dit kunt u doen via menupad [Order, ICL centrale database, Facturen exporteren]. In dit scherm worden de facturen getoond die zijn verwerkt en nog niet zijn geëxporteerd.

Het exporteren van verzamelde verkoopfacturen wordt niet ondersteund omdat daarbij bestelnummers niet altijd beschikbaar zijn tijdens het afstemmen.

Het ICL proces kan volledig geautomatiseerd worden middels de ICL services. In tegenstelling tot alle andere ICL transacties gebeurt export facturen NIET via de service. Het exporteren van de facturen dient gecontroleerd periodiek batchgewijs te gebeuren.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.674.049
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer