One moment please...
 
Exact Synergy Enterprise   
 

De procesgang van een verzoek bekijken

Untitled 1

Door in een verzoek op de knop Bekijken: Flow te klikken, kunt u een grafisch overzicht zien van de procesgang waarbij het verzoek betrokken is. In dit overzicht kunt u de huidige status en actoren van elk verzoek in de procesgang zien. Op deze manier kunt u het hele proces in één keer bekijken.

Verzoeken welke betrokken zijn bij een procesgang zijn de verzoeken welk u heeft aangemaakt via de knop Aanmaken: Procesgang vanuit het scherm Verzoek: Nieuw. Het definiëren van de betrokken verzoeken kunt u doen via het scherm Procesgang: Template welke u kunt benaderen via Werkstroom/Inrichting/Procesgang/Template. Voor meer informatie hierover kunt u de documenten raadplegen uit de sectie Gerelateerde documenten.

Om de procesgang te bekijken dient u een verzoek welke betrokken is bij de procesgang te openen en vervolgens te klikken op de knop Bekijken: Flow.

Rollen & rechten

Alle gebruikers welke rechten hebben om het betrokken verzoek in te zien, hebben ook rechten om de procesgang te bekijken. Voor meer informatie over rollen en rechten voor verzoeken kunt u de documenten Verzoeken aanmaken en bewerken , Verzoektypes aanmaken en aanpassen - Het tabblad Flow  en Verzoekvelden aanpassen (Hoofddocument)  raadplegen.

Voor meer informatie over de functierechten of beveiligingsniveaus, gaat u naar Systeem/Inrichting/Beveiliging/Functierechten, selecteer de module en klik op de relevante ID. Om te zien welke functies u kunt uitvoeren met een specifieke rol, gaat u naar Systeem/Inrichting/Beveiliging/Rollen, vul vervolgens een omschrijving in en klik op Actualiseren. Klik vervolgens op de link in de kolom Rol.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 21.949.816
 Assortment:  Date: 23-09-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer