One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

De gegevens van de geselecteerde dubbele sollicitanten vergelijken

Untitled 1

Menupad

  • Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Sollicitanten, klik op Tonen en vervolgens op Samenvoegen. Geef de gewenste criteria op en klik op Tonen. Selecteer de sollicitanten die samengevoegd dienen te worden en klik op op de regels van de betreffende sollicitant.

Introductie

Een sollicitant kan op meer dan één vacature in een bedrijf solliciteren. Wanneer een sollicitant op meer dan één vacature heeft gesolliciteerd wordt deze sollicitant meerdere malen weergegeven in de sollicitant overzichten. Deze dubbele sollicitanten kunt u samenvoegen. Bij het samenvoegen kunt u een overzicht opvragen om de geselecteerde sollicitanten te vergelijken. Dit overzicht  wordt op deze pagina getoond.

Rollen & rechten

Om de gegevens van de dubbele sollicitanten te bekijken dient u over functierecht 158 – View resources reports te beschikken. Gebruikers met de General manager, HR en HR assistant rollen beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 24.686.725
 Assortment:  Date: 29-10-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer