One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Onderhouden: Project (Planning)

[Project: Projecten, Planning, Onderhoud]

Om de voorgang van een project te kunnen monitoren kunt u een planning per project aanmaken. Deze applicatie stelt u in staat een planning op te stellen per fase, activiteit, medewerker en materieel. U kunt in de planning een structuur aanbrengen zodat u bijvoorbeeld per fase de activiteiten, medewerkers en materieel kunt plannen.

De functionaliteit zal als voorbeeld uitgewerkt worden:

De velden

Project
Selecteer een projectcode

Structuur
Klik met de rechter muisknop op de term 'Begin' en kies hoe u wil gaan plannen. U kunt kiezen voor {Fase, Activiteit, Medewerker, Materieel}. Bijvoorbeeld 'Nieuw: fase definitie'.
Onder de term 'Begin' wordt nu een fasecode getoond.
U kunt op deze manier verschillende fasen definieren die allemaal op hetzelfde niveau getoond worden.

Klik met de rechter muisknop op een fasecode en kies het volgende niveau. Bijvoorbeeld 'Nieuw: activiteit'.
Onder de fasecode wordt nu een activiteitencode getoond. In het rechter deel van het scherm kunt u de activiteit definieren met bijvoorbeeld een begin- en einddatum.
U kunt op deze manier verschillende activiteiten per fase definieren. Wanneer onder een fase activiteiten gedefinieerd zijn wordt de fase in het linker deel van het scherm met een + (plus-teken) getoond en kunt u dit 'uitklappen'.

Om onder de activiteiten een planning te maken voor materieel of medewerkers of nog eem deelactiviteit kunt u in het linker deel van het scherm een activiteit markeren en met de rechter muisknop kiezen voor Nieuw: activiteit, Nieuw: Materieel of Nieuw: Werknemer. In het rechter deel van het scherm kunt u de detail planning invoeren.


Exact Financials Enterprise > Project > Planning

 

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 17.495.930
 Assortment:  Date: 22-07-2015
 Release:  Attachment:
 Disclaimer