One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Bekijken van het HR-organogram

Untitled 1 Untitled 3

Menupad

Modules HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Organogram

Introductie

Via dit scherm kunt u het organogram van uw bedrijf weergeven. U kunt het totaal aantal medewerkers en totaal aantal divisie groepen tonen, gebaseerd op de gedefinieerde criteria. 

Klik met de rechtermuisknop op Divisie: Groepen in het organogram om de balans of winst & verliesrekening van de betreffende divisie groep te bekijken. Door met de rechtermuisknop op divisies te klikken kunt u tevens de medewerkers, kostenplaatsen, grootboekrekeningen, winst & verliesrekening, balans en een overzicht van de activa van de divisie bekijken. In het organogram kunt u op de hyperlink van de geselecteerde divisie klikken om de betreffende divisiekaart te openen. Voor meer informatie over divisiekaarten, zie Divisiekaarten bekijken. Klik op Kostenplaats om een uitsplitsing te zien van het totaal aantal medewerkers van de betreffende kostenplaats in de geselecteerde divisie, weergegeven in een strategische/operationele kostenplaats groep lay-out.

Rollen en rechten

Alle gebruikers kunnen het organogram bekijken. Echter is het bekijken van de kosten- en opbrengstenindicatoren alleen mogelijk wanneer u over functierecht 106 – View organisations chart reports beschikt. Gebruikers met de rollen General manager, HR, en HR assistant beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging Rollen.

Hoe kan ik het organogram bekijken?

  1. Definieer de zoekcriteria in de sectie Criteria op de HRM: Organogram pagina.
  2. Klik op Tonen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 23.739.480
 Assortment:  Date: 10-01-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer