One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Target overeenkomst profielen kopiëren

Menupad

HRM à Inrichting à Target overeenkomst à Genereer target overeenkomst profiel

Introductie

Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit dient u eerst de target overeenkomst instellingen te definiëren op bedrijfs- of divisieniveau. Op deze pagina kunt u, op basis van de geselecteerde criteria, een lijst met medewerkers tonen en een target overeenkomst profiel naar één of meerdere medewerkers kopiëren.

Om het target overeenkomst profiel te kopiëren van de medewerker die geselecteerd is in de Koppeling sectie, dient u een medewerker uit de lijst te selecteren en te klikken op Genereer profielen. De status van het target overeenkomst profiel dat aangemaakt wordt is Open. U kunt meteen een verzoek genereren om de target overeenkomst beoordeling cyclus te starten via de melding die gegenereerd wordt zodra het profiel wordt aangemaakt. Ook kunt u een verzoek genereren via de knop Genereer verzoeken.

Tevens is het mogelijk om handmatig een verzoek aan te maken via HRM à Inrichting à Target overeenkomst à Genereer target overeenkomt verzoek. U kunt ook wachten op de background job. Zodra de background job is afgerond zal er automatisch een verzoek worden gegenereerd. Zodra het verzoek is aangemaakt zal de status van het target overeenkomst profiel worden gewijzigd naar Concept.

Rollen en rechten

Om het target overeenkomst profiel naar een andere medewerker te kopiëren is functierecht  95 – Maintain target agreement benodigd. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

 • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Systeem à Inrichting à Beveiliging à Functierechten.
 • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Systeem à Inrichting à Beveiliging à Rollen.

Hoe kopieer ik een target overeenkomst profiel naar andere medewerkers?

 1. Op de HRM: Genereer target overeenkomst profiel pagina in de Koppeling sectie, typ of selecteer de medewerker ID bij Medewerker: Vanaf om de medewerker te definiëren van wie het target overeenkomst profiel gekopieerd dient te worden naar de andere medewerker(s).
 2. In de sectie Profiel details , bij Looptijd: Vanaf en t/m, dient u de looptijd van het profiel, dat aangemaakt dient te worden, te definiëren.
 3. Bij Verzoek: Begindatum, dient de begindatum ingevuld te worden voor het verzoek dat aangemaakt wordt voor de profiel beoordeler.
 4. In de sectie Criteria dienen de criteria ingevuld te worden, om alleen die medewerkers te tonen, die aan de opgegeven criteria voldoen.
 5. Klik op Tonen.
 6.  Zet in de lijst met resultaten een vinkje voor de betreffende medewerker(s) naar wie u het profiel toe wilt kopiëren. Klik dan op Genereer profielen.

Hou rekening met:

 • Alle velden met een "!" zijn verplicht.

 • Zodra u op Genereer profielen heeft geklikt bij stap 6, zal het target overeenkomst profiel gekopieerd worden naar de geselecteerde medewerkers. In de kolom Status zal Aangemaakt: X worden getoond, waarbij X het aantal profielen weergeeft. Indien u een vergelijkbaar profiel kopieert, dat reeds naar dezelfde medewerkers is gekopieerd, zal Bestaand: 1 in de Status kolom worden getoond.

 • Op het moment dat het target overeenkomst profiel succesvol is gekopieerd, zal de melding: "Wilt u verzoeken genereren voor de aangemaakte profielen?' worden getoond:
   

  •  Klik op Ja om de verzoeken voor de betreffende beoordelers direct te genereren. Hierdoor worden zij geïnformeerd over profielen die zij dienen te beoordelen  Na het klikken op Ja zal het HRM: Genereer target overeenkomst verzoek scherm worden getoond. De informatie die getoond wordt in de sectie Criteria en de startdatum van het profiel is gekopieerd van de HRM: Genereer target overeenkomst profiel pagina. De zoekresultaten worden automatisch getoond en geselecteerd. Klik daarna op Aanmaken om de verzoeken aan te maken.   

  • Klik op Nee als u geen verzoeken wilt genereren. U kunt de verzoeken altijd op een later moment genereren door op Genereer verzoeken te klikken of door naar HRM àInrichtingàTarget overeenkomstàGenereer target overeenkomt verzoek te gaan. Voor meer informatie, zie Target overeenkomst verzoeken aanmaken. Het is ook mogelijk om te wachten totdat de verzoeken automatisch door het systeem worden gegenereerd en naar de betreffende beoordelers worden gestuurd op het moment dat de backyground job draait. Voor meer informatie over de background job, zie Exact.Jobs.Sys.Maint.dll.

Knoppen

Velden

Kolommen

Gerelateerde documenten

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 25.844.779
 Assortment:  Date: 17-06-2014
 Release: 230  Attachment:
 Disclaimer