One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Product Update 264: Virtuele inhoudfunctionaliteit ondersteund voor documenten

Untitled 1

U kunt nu documenten uit de Microsoft OneDrive en (Team)Sites mappen in Exact Synergy Enterprise via de virtuele inhoudsfunctionaliteit tonen. Met deze verbetering kunt u de documentinformatie in Exact Synergy Enterprise opgeven, zoals het documenttype, project, assortiment, enzovoort, voor de bestanden in Microsoft OneDrive en (Team)Sites.

Documentinformatie definiëren voor virtuele inhoud

Om de documentinformatie voor de virtuele inhoud te definiëren, kunt u een document vanuit uw Microsoft OneDrive-map of (Team)Sites map importeren door te klikken op Importeer online document in de sectie Selecteer de inhoud om mee te beginnen. Als u niet bent aangemeld bij uw Microsoft-account, wordt de aanmeldingspagina weergegeven.


Nadat u bent aangemeld bij uw Microsoft-account, selecteert u een document in uw Microsoft OneDrive-map of (Team) Sites map en klikt u op Openen.


De volgende pagina wordt dan getoond:


Het document wordt vervolgens getoond via de inhoud-editor welke beschikbaar is gemaakt in plaats van de standaard ESE documenteditor.

Daarnaast zijn er ook nieuwe functies die op de pagina beschikbaar zijn gemaakt ter ondersteuning van de functionaliteit voor virtuele inhoud, zoals hieronder wordt uitgelegd:

  • De hyperlink van de virtuele inhoud wordt boven de inhoudeditor weergegeven,
  • het  pictogram, dat naast de hyperlink van de virtuele inhoud wordt weergegeven, stelt u in staat om naar andere documenten over te schakelen en deze tonen, en
  • de standaard ESE-documenteditor kan worden gebruikt door te klikken op de knop Online document ontkoppelen

Documenten bekijken

Wanneer u documenten bekijkt die virtuele inhoud gebruiken, wordt de inhoud weergegeven in het inhoudsgebied. Bovendien wordt de hyperlink van de virtuele inhoud boven de inhoudeditor weergegeven.


Houd er rekening mee dat de functie Bewerken in Word wordt uitgeschakeld bij het bekijken van dit soort documenten.

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Release notes detail
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 29.225.626
 Assortment:  Date: 05-11-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer

Tags
No tags added