One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Toewijzingsregels onderhouden

Menupad

[Cash flow, Betaalmiddelen, Onderhouden] knop 'Toewijzingsregels'.

Introductie

Wanneer u in de bankinstellingen de optie 'CAMT Importeren: Toewijzingsregels' heeft aangevinkt, beschikt u in het selectiescherm bij het onderhouden van de betaalmiddelen [Cash flow, Betaalmiddelen, Onderhouden] over de knop 'Toewijzingsregels'. Met deze knop opent u het scherm voor het onderhouden van de toewijzingsregels. Vanuit dit scherm kunt u de volgorde van de aanwezige toewijzingsregels bepalen en nieuwe toewijzingsregels aanmaken en bestaande toewijzingsregels onderhouden.

De toewijzingsregels zijn alléén van toepassing op het importeren van CAMT.053 afschriften en worden pas toegepast wanneer het afschrift niet kan worden toegewezen op basis van de standaard toewijzingsfunctionaliteit.

Voor meer informatie over het aanmaken van toewijzingsregels zie Het aanmaken van toewijzingsregels voor het importeren van CAMT.053 afschriften.

Uitleg van de velden

Boven in het scherm beschikt u over een filter waarmee u een selecte kunt maken op de te tonen toewijzingsregels.

Conditie
Hier kunt u een selectie maken op de conditie code of een deel van de conditiecode van de toewijzingsregels.

Omschrijving
Hier kunt u een selectie maken op de omschrijving of een deel van de omschrijving  van de toewijzingsregels.

Sectie betaalmiddelen

In deze sectie worden de betaalmiddelen getoond die zijn gekoppeld aan de toewijzingsregel die u aan de bovenzijde van het scherm heeft geselecteerd. Aan de linkerzijde beschikt u over de volgende iconen:

Toevoegen
Met dit icoon kunt u een betaalmiddel koppelen aan de toewijzingregel die u bovenin het scherm heeft geselecteerd. Wanneer u op dit icoon klikt wordt een nieuw venster geopend waarin u het betaalmiddel kunt selecteren, en met de knop 'Koppelen' kunt koppelen aan de toewijzingsregel.

Verwijderen
Dit icoon is alleen beschikbaar wanneer u in de sectie 'Betaalmiddelen' een regel heeft geselecteerd. Met dit icoon verwijderd u de koppeling tussen het geselecteerde betaalmiddel en toewijzingsregel. De toewijzingsregel wordt dan niet langer toegepast voor het betreffende betaalmiddel.

Bladeren
Dit icoon is alleen beschikbaar wanneer u in de sectie 'Betaalmiddelen' een regel heeft geselecteerd. Met dit icoon opent u een nieuw venster waarin u de volgorde van de toewijzingsregels voor dit betaalmiddel kunt definiëren.

Omhoog
Met deze knop kunt u de geselecteerde toewijzingsregel omhoog verplaatsen. In de kolom 'Volgorde' kunt u zien in welke volgorde de toewijzingsregels worden toegepast.

Omlaag
Met deze knop kunt u de geselecteerde toewijzingsregel omhoog verplaatsen. In de kolom 'Volgorde' kunt u zien in welke volgorde de toewijzingsregels worden toegepast.

Sluiten
Met deze knop sluit u dit scherm.

Onderaan het scherm zijn de volgende knoppen aanwezig.

Verwijderen
Deze knop is alleen beschikbaar wanneer u een toewijzingsregel selecteert. Met deze knop kunt u de geselecteerde toewijzingsregel verwijderen.

Open
Met deze knop opent u de geselecteerde toewijzingsregel en kunt u deze aanpassen.

Nieuw
Met deze knop opent u het scherm voor het aanmaken van een nieuwe toewijzingsregel.

Sluiten
Met deze knop sluit u dit scherm.

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 26.526.035
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 410  Attachment:
 Disclaimer