One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

PU 501: Whitelist mechanisme voor het uploaden van bijlagen

In het verleden werden de web user controls zoals ImageField, FileFields, FilesField, en PictureControl gebruikt voor het selecteren en uploaden van bestanden in Exact Synergy Enterprise. Afhankelijk van de controls en het gebruik waren er verschillende soorten validaties waaronder die op bestandstype, grootte, en andere. Er was echter geen centraal mechanisme waarmee de administrator kon bepalen welke bestandstypes zijn toegestaan.

Vanaf deze product update is de de whitelist voor bestandsbijlagen en uploads beschikbaar. Zodra de whitelist is geconfigureerd in menupad Modules > Systeem > Inrichting > Instellingen - Algemeen > Alle, worden alleen de bestandstypes van de whitelist geaccepteerd. De administrator kan aangeven welke bestandsextensies Exact Synergy Enterprise accepteert. Standaard is deze functie niet ingeschakeld, en kan worden ingeschakeld en geconfigureerd door de administrator. Voor meer informatie, zie How-to: Whitelist voor bestandsbijlagen en uploads configureren.


Zodra de functie is ingeschakeld zijn alléén de bestanden toegestaan die een extensie hebben die op de whitelist staat. Wanneer je een bestand selecteert met een andere extensie, wordt het bestand geweigerd en word je verwezen naar de administrator middels de volgende melding:

Bestand [abc.exe] heeft een ongeldig bestandsformaat en wordt niet toegevoegd. Neem contact op met uw systeembeheerder voor meer informatie.

Deze functie is beschikbaar voor:

  • Word merge
  • Configurator
  • Workspace
  • Account
  • HTML input control

Opmerking: Deze functie heeft geen invloed op Exact Connectivity Layer (ECL).

 

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Release notes detail
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 30.956.392
 Assortment:  Date: 26-10-2022
 Release: 501  Attachment:
 Disclaimer

Tags
No tags added