One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Finance - Overzichten: Verdichtingen

[Finance: Stamgegevens, Overzichten, Verdichtingen]

Introductie

Het verdichtingschema wordt gebruikt wanneer u balansen opvraagt. Financiële overzichten kunnen worden weergegeven in verdichte vorm. Dit betekent dat de bedragen op aan elkaar gerelateerde rekeningen worden gesaldeerd en als zodanig weergegeven. Om zulke overzichten te kunnen genereren, moet u een verdichtingschema opstellen. Een goed verdichtingschema helpt u te voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot het opstellen en publiceren van uw jaaroverzichten. U kunt verdichtingen aanmaken via [Finance: Stamgegevens, Onderhoud, Verdichtingen].

Een overzicht van alle aangemaakte verdichtingen vindt u via [Finance: Stamgegevens, Overzichten, Verdichtingen]. U kunt in het overzicht bijvoorbeeld zien aan welke hoofdverdichting de betreffende verdichtingen zijn gekoppeld. Indien gewenst kunt u tevens informatie opvragen over wie, wanneer de verdichtingen heeft gewijzigd.

Uitleg van de velden

De werking van het overzicht 'Verdichtingen' is gelijk aan de werking van de andere overzichten binnen Exact Financials Enterprise. Meer informatie over het werken met overzichten vindt u in de volgende documenten:


Exact Financials Enterprise > Finance > Stamgegevens > Verdichtingen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 17.495.063
 Assortment:  Date: 18-07-2014
 Release:  Attachment:
 Disclaimer