One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Het uitvoeren van een kasopname tijdens het fiatteren van de kasopmaak

Introductie

Binnen E-POS is het mogelijk om tijdens het fiatteren van de kasopmaak een kasopname te doen. U kunt geld overboeken naar een betaalmiddel of een crediteur.

Uitleg van de velden

Nadat u in menupad [Pos, Invoer, Fiatteren] een nog niet gefiatteerde kasopmaakt heeft geselecteerd en daar vervolgens op heeft doorgezoomt kunt u in het vervolgscherm de betalingswijze selecteren welke u wenst af te romen.

Nadat u de gewenste betalingswijze heeft geselecteerd kunt u onderin in de knoppenbalk de button Kasopname  selecteren.

In het volgende scherm kunt er in het veld Soort trans.bew. voor kiezen om het geld af te romen naar een Betaalmiddel of een Crediteur. Indien u er voor kiest om het geld af te romen naar een betaalmiddel zal het veld Betaalmiddel oplichten en is het verplicht een betaalmiddel te selecteren. In het veld bedrag geeft u in welke waarde afgeroomd dient te worden. In het veld reden kunt u de reden voor de kasopname invoeren.

In het veld Soort trans.bew. kunt u ook Crediteur selecteren. Nu zal het veld Betaalmiddel lichtgrijs zijn en zal het veld Crediteur oplichten. Het is vervolgens verplicht om een Crediteur te selecteren.

Onderaan het scherm heeft u de volgende knoppen

Verwerken
Hiermee verwerkt u de kasopname.

Annuleren
Hiermee annuleert u de kasopname. U komt terug in het scherm waar u de betalingswijze kunt selecteren waarvoor u de kasopname wilt verrichten.
 

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 13.448.410
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 362  Attachment:
 Disclaimer