One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Onderhouden handterminals: HT instellingen algemeen onderhouden

Introductie

De handterminal instellingen bepalen het gedrag van E-WMS op de hand terminal. Met deze instellingen kunt u velden automatisch vullen of verbergen. Iedere functie van E-WMS heeft zijn eigen handterminal instellingen. De handterminal instellingen dient u te koppelen aan specifieke scanners/handterminals op deze wijze kunt u verschillende sets met instellingen koppelen een verschillende handterminals.

De handterminal instellingen kunt u onderhouden via [Systeem, E-WMS, Onderhouden handterminals, ...]. De beschikbaarheid van de instellingen zijn afhankelijk van de betreffende module. De 'algemene ' scanner instellingen dienen te worden toegewezen aan ieder apparaat via menupad [Systeem, E-WMS, Onderhouden handterminals, HT instellingen algemeen].

Wanneer u werkt met WMS ASP is het starten van een hoofdmenu op de handterminal voldoende om de gewijzigde instellingen in te lezen. Wanneer u werkt met WMS CAB, dient de CAB applicatie herstart te worden of dient u in het hoofdmenu op de S-knop te drukken om de instellingen te herladen. 

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.221.538
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer