One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Onderhouden: Koppeling

[EDIS: Stamgegevens, Onderhoud, Koppelingen]

In deze functie koppelt u de velden van de bronapplicatie aan de velden van de doelapplicatie EXACT. Een overzicht van uw koppelingen vraagt u op in [EDIS: Stamgegevens, Overzichten, Koppelingen].

Applicatie (vanaf)

Geef de bronapplicatie in.

Tabel (vanaf)

Geef de brontabel in.

Applicatie (naar)

Geef de doelapplicatie aan.

Nummer

Voor elke koppelregel wordt een apart nummer toegekend. Tip: hanteer een nummering met "gaten", zodat later altijd extra koppelregels kunnen worden tussengevoegd. Dus voor een koppeling naar respectievelijk ATRSH en ATRSS zouden bijvoorbeeld de nummers "10" en "20" kunnen worden gehanteerd.

Voorwaarde

Geef de conditie aan voor het aanmaken van de koppelregel

Invoer-Matrix

Veld (naar)

Selecteer het te koppelen veld van de aangegeven tabel binnen de doelapplicatie. Tip voor een totaaloverzicht van te koppelen velden is het handig om alle velden in één keer te zien en vervolgens aan de velden van de bronapplicatie te koppelen. Maak gebruik van control <B> in dit veld om de beschikbare velden binnen de doeltabel op te vragen. Selecteer vervolgens alle velden middels gebruikmaking van ce <control> toets in combinatie met de spatiebalk om alle beschikbare velden in één keer te selecteren en op het scherm te plaatsen.

Expressie

Maak gebruik van <control B> om de formule editor te openen en het veld van de bronapplicatie (eventueel opgenomen in een formule) te koppelen aan het veld van de doelapplicatie. Zie [Formule Editor].

Voorwaarde

Maak gebruik van <control B> om de formule editor te openen en een voorwaarde voor de aangegeven expressie op veld niveau mee te geven. Zie [Formule Editor].


Exact Financials Enterprise > Connectivity > EDISEen interface opzetten > Onderhouden: Koppelingen


 

 


 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 17.495.191
 Assortment:  Date: 20-05-2015
 Release:  Attachment:
 Disclaimer