One moment please...
 

Bij het starten van E-WMS ASP op het mobiele apparaat wordt eerste de inlog pagina getoond waar de administratie kan worden geselecteerd. De lijst met getoonde administraties kan worden aangepast. Tevens kunt u de inlog gegevens beheren.

De gegevens kunt u vinden in het bestand 'connections.config' uit de E-WMS IIS directory. U kunt dit bestand aanpassen met kladblok


Voorbeeld van het bestand 'connections.config'.

U kunt hier het volgende definiëren:

  • add name: de naam die in het pulldownmenu op de inlogpagina van het mobiele apparaat verschijnt. U kunt hier vrije tekst opgeven. Bijvoorbeeld 'MacBean Coffeeworld' of 'Demo administratie' of '001'.
  • sqlServer: de naam of het ip-adres van de SQL Server (inclusief een eventuele instance naam) waarop de administratie aanwezig is.
  • sqlDatabase: de naam van de database van de administratie. Dit betreft de naam van de administratie zoals deze op de SQL Server aanwezig is. In de meeste situaties betreft dit 001, 002 of 003, etc.
  • sqlUser: de naam van de gebruiker die door WMS ASP wordt gebruikt voor SQL queries en updates (dient minmaal database owner te zijn.
  • sqlPassword: het wachtwoord van deze SQL gebruiker.

De gebruiker en het wachtwoord dienen binnen de SQL Server en de administratie aanwezig te zijn.

Meer informatie