One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Overzicht van vrije velden voor verkoopkansen

Untitled 3

Introductie

De benodigde informatie bij verkoopkansen is bij elke organisatie verschillend. Voor die bedrijven waarbij de standaardvelden niet (helemaal) aan de behoefte voldoen, is het mogelijk om vrije velden toe te voegen aan de verkoopkanskaart. U kunt deze vrije velden zelf definiëren. U kunt vrije velden definiëren van het type Datum, Bedrag, Tekst, Ja/Nee en Nummer. Van het type Tekst kunt u tien velden definiëren en van de overige velden vijf. Voor meer informatie omtrent het definiëren van vrije velden kunt u het document Definiëren en bewerken van vrije velden voor verkoopkansen raadplegen.

Na het definiëren van de vrije velden, worden deze getoond in de sectie Vrije velden van de verkoopkanskaart.

Via Modules ➔ Klanten ➔ Inrichting ➔ Verkoopkans management ➔ Vrije velden kunt u een overzicht van de vrije velden voor verkoopkansen opvragen.

Rollen & rechten

Alle gebruikers kunnen dit scherm benaderen.

Om vrije velden te definiëren , te bewerken en te wissen is het functierecht 604 – Maintain opportunity master data benodigd. Gebruikers met de rollen General manager, Customer manager en Marketing manager hebben dit functierecht.

Meer informatie:

  • Voor een overzicht van de functierechten kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor een overzicht van de rollen kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 23.153.423
 Assortment:  Date: 04-10-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer