One moment please...
 
 
Exact Globe   
 

Product Update 420/421: Exact Online Salaris account kan worden gekoppeld in de salarisinstellingen

Voor het exporteren van de salarisjournaalposten van Exact Globe Next naar Exact Online was het in voorgaande releases noodzakelijk om de Exact Online inloggegevens op te geven in de sectie Exact Shared Cloud Service van de administratie-instellingen in Exact Globe Next. Omdat de gegevens in de sectie Exact Shared Cloud Service tevens voor andere functies wordt gebruikt kon dit leiden tot ongewenste situaties. De administraties waarvoor bijvoorbeeld de koppeling met de Rabobank of het factureren via PEPPOL is ingesteld, worden dan ook getoond in het menupad Salaris ➔ Verslagen ➔ Journaalposten.

Om die reden is het vanaf deze product update aangepast en dienen de gegevens voor het exporteren van de salarisjournaalposten nu opgegeven te worden in de nieuwe sectie Exact Online Salaris Account in de salarisinstellingen in Exact Globe Next.

Wanneer u reeds de koppeling voor het exporteren van de salarisjournaalposten met Exact Online heeft gemaakt via de administratie-instellingen, dient u deze koppeling eerst te verwijderen en vervolgens de koppeling opnieuw te maken via de salarisinstellingen. 

Koppeling naar Exact Online verwijderen in de administratie-instellingen

U kunt de koppeling verwijderen door in de administratie-instellingen in de sectie Exact Shared Cloud Services op bij ECS verificatiegegevens fiatteren te klikken. Zodra de koppeling is verwijderd wordt er een rood kruis getoond bij Fiattering status.

Koppeling naar Exact Online maken in de salarisinstellingen

U kunt de koppeling maken in de sectie Exact Online Payroll Account van de salarisinstellingen in menupad Systeem ➔ Algemeen ➔ Instellingen ➔ Salarisinstellingen.

Door op bij Verificatiegegevens fiatteren te klikken wordt het Exact Online inlogscherm getoond waarna u de inloggegevens dient op te geven.

Zodra u succesvol bent ingelogd wordt een groen vinkje getoond bij Fiattering status. Wanneer dit niet het geval is wordt een rood kruis getoond.

Journaalposten exporteren

Nadat het Exact Online Salaris account is gedefinieerd in de salarisinstellingen, is de betreffende Exact Online administratie beschikbaar in het veld Administratie in de sectie Exact Online / Globe in menupad Salaris ➔ Verslagen ➔ Journaalposten.

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Release notes detail
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 29.740.196
 Assortment:  Date: 05-10-2020
 Release: 421  Attachment:
 Disclaimer