One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Excel Add-In: Actualiseren gegevens

Introductie

Om over de meest recente data te beschikken bij gebruik van de Excel Add-In, kunt u uw sheet regelmatig actualiseren. Dit kunt u in Excel doen via de menukeuze [Exact Globe Next, Actualiseren], of via de knop 'Actualiseren' uit de knoppenbalk:

 

Uitleg

Als u naar het menupad [Exact Globe Next, Actualiseren] gaat, dan wordt de sheet bijgewerkt met de met de informatie zoals die op dat moment in de database staat. De volgende mogelijkheden kunnen zich hierbij voordoen.

  • De betreffende administratie is reeds geopend
    Als de betreffende administratie al geopend is, worden de gegevens in Excel automatisch met de juiste recente data uit de database bijgewerkt
  • De betreffende administratie is nog niet geopend; een andere mogelijk wel
    Als de administratie (waaruit de data werd opgehaald toen de sheet opgeslagen werd) gesloten is, krijgt u eerst een scherm waarin u een administratie kunt selecteren. In dit scherm is de betreffende administratie reeds geselecteerd. U kunt dit met 'OK' bevestigen, om de data te verversen, u kunt echter ook een andere administratie kiezen. Dit laatste maakt het mogelijk om 1 sheet voor alle administraties te kunnen gebruiken.

NB: Als u een overzicht gegenereerd heeft voor een administratie en u wilt de gegevens zien voor een andere administratie, sluit dan de administratie en kies voor [Exact Globe Next, Actualiseren]. Op deze manier kunt u een andere administratie openen en worden de gegevens met de data uit deze administratie bijgewerkt.

 

 

Gerelateerde onderwerpen

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.441.056
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer