One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Finance - Vaste boekingen: Overzicht

[Finance: Grootboek, Boeken, Vaste boekingen, Overzicht]

Introductie

Sommige boekingen moet u regelmatig invoeren, zoals boekingen voor afschrijvingen, energierekeningen en vaste bestellingen. Dergelijke boekingen hoeft u niet telkens opnieuw in te voeren. Voor een aantal boekingsperioden kunt u ze namelijk na één keer invoeren automatisch genereren, bijvoorbeeld waar het alle afschrijvingen voor een boekjaar betreft. Dit is efficiënter dan ze stuk voor stuk in te voeren, en bovendien zal het controleren van dergelijke boekingen minder tijd in beslag nemen. Vaste boekingen zijn alleen maar mogelijk in het memoriaal, het verkoopboek en het inkoopboek.

Een overzicht van alle aangemaakte vaste boekingen vindt u via [Finance: Grootboek, Boeken, Vaste Boekingen, Overzicht]. Indien gewenst kunt u bijvoorbeeld informatie opvragen over wie, wanneer de vaste boekingen heeft gewijzigd.

Uitleg van de velden

De werking van het overzicht 'Vaste boekingen' is gelijk aan de werking van de andere overzichten binnen Exact Financials Enterprise. Meer informatie over het werken met overzichten vindt u in de volgende documenten:


Exact Financials Enterprise > Finance > Vaste boekingen > Overzicht vaste boekingen

   

       
   Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
   Category: On-line help files  Security  level: All - 0
   Sub category: Details  Document ID: 17.495.356
   Assortment:  Date: 15-07-2014
   Release:  Attachment:
   Disclaimer