One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Overzicht van facturen per project

Untitled 4

Introductie

Op deze pagina kunt u een overzicht opvragen van het ingevoerde bedrag in verzoeken per project. Het overzicht bevat de volgende informatie:

  • Verzoektype – In deze kolom wordt het verzoektype getoond dat is gebruikt om verzoeken aan te maken voor het geselecteerde project. 
  • Gerealiseerd - Begindatum/Einddatum – In deze twee kolommen worden de gerealiseerde begin- en einddatums getoond. Deze datums worden bepaald door de velden Begindatum en Einddatum in de betreffende verzoeken.
  • Gefactureerd – In deze kolom wordt het gefactureerd bedrag getoond.
  • Open – In deze kolom wordt het bedrag getoond dat is geregistreerd in verzoeken met de status Open. Klik hierop om naar het corresponderende verzoek te gaan. 
  • Goedgekeurd – In deze kolom wordt het bedrag getoond dat is geregistreerd in verzoeken met de status Goedgekeurd. Klik hierop om naar het corresponderende verzoek te gaan.  .
  • Gerealiseerd – In deze kolom wordt het bedrag getoond dat is geregistreerd in verzoeken met de status Gerealiseerd. Klik hierop om naar het corresponderende verzoek te gaan. 
  • Verwerkt – In deze kolom wordt het bedrag getoond dat is geregistreerd in verzoeken met de status Verwerkt.
  • Totaal – In deze kolom wordt het totaalbedrag per verzoektype getoond. Klik hierop om naar de corresponderende verzoeken te gaan. 

Om naar dit overzicht te gaan klikt u op Facturen in de sectie Monitor van een projectkaart.

Rollen & rechten

Alle gebruikers kunnen deze pagina benaderen.

Voor meer informatie over de functierechten of beveiligingsniveaus, gaat u naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten, selecteer de module en klik op de relevante ID. Om te zien welke functies u kunt uitvoeren met een specifieke rol, gaat u naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen, vul vervolgens een omschrijving in en klik op Actualiseren. Klik vervolgens op de link in de kolom Rol.

Knoppen

Velden

Gerelateerd document

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 22.625.122
 Assortment:  Date: 24-09-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer