One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Budget - Genereren: Genereer budget op basis van realisatie

[Budget: Budgetten, Management, Genereer op basis van realisatie]

Met deze applicatie kunt u budgetaantallen of bedragen genereren op basis van de balanscijfers van het voorgaande boekjaar.

De invoervelden

Versie
Selecteer de budgetversie.

Vanaf jaar
Geef het jaar in vanaf wanneer de budgetten gegenereerd moeten worden. Wanneer de budgetversie voor maar 1 boekjaar is aangemaakt zal er alleen voor dat jaar een budget aangemaakt worden en dient u het te copiëren (vorig) jaar in te geven.

Vanaf periode
Geef de periode in vanaf wanneer de budgetten gegenereerd kunnen worden.

Opslag voor bedragen
In dit veld kunt u een opslag voor de gerealiseerde bedragen definiëren. Bij waarde 1.00 wordt het gerealiseerde bedrag van vorig jaar zonder opslag overgenomen.

Opslag voor aantallen
In dit veld kunt u een opslag voor de aantallen definiëren. Bij waarde 1.00 wordt het gerealiseerde aantal van vorig jaar zonder opslag overgenomen.

Verdichting
Wanneer u deze optie selecteert worden de budgetten op verdichting aangemaakt.

Grootboekrekening
Wanneer u deze optie selecteert worden de grootboekrekeningbudgetten aangemaakt door de realisatie van het grootboeksaldo van vorig jaar over te nemen.

Kostenplaats
Wanneer u deze optie selecteert worden de kostenplaatsbudgetten aangemaakt door de realisaties per kostenplaats van vorig jaar over te nemen.

Kostendrager
Wanneer u deze optie selecteert worden de kostendragerbudgetten aangemaakt door de realisaties per kostendrager van vorig jaar over te nemen.

Jaar / Periode
Deze optie kunt u selecteren in combinatie met de optie grootboekrekening, kostenplaats en/of kostendrager. Met deze optie worden de budgetten op basis van de realisaties per periode aangemaakt i.p.v de jaarbudgetten.

 


Exact Financials EnterpriseBudget > Budget: Genereer budget op basis van realisatie

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: General  Document ID: 25.630.421
 Assortment:  Date: 15-07-2015
 Release: 7.10  Attachment:
 Disclaimer