One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

ICL monitor

Introductie

Met Intercompany Logistics (ICL) automatiseert u de logistieke transacties tussen twee of meer administraties. Hierdoor neemt het aantal handmatige acties af. Vaak dienen transacties zoals verkooporders, bestellingen, leveringen en ontvangsten twee maal te worden ingevoerd wanneer twee administraties samenwerken. De gegevens dienen dan in beide administraties geregistreerd te worden. Met ICL hoeft u deze slechts één maal in te voeren. De transacties worden vervolgens geëxporteerd van de ene naar de andere administraties.

Alle Intercompany Logistics (ICL) transactie resultaten worden opgeslagen in een aparte tabel. Met de ICL monitor krijgt u inzicht in de berichten die in deze tabel staan. In de centrale administratie kunt u deze monitor raadplegen via [Order, Te verwerken, ICL Centrale admin, ICL monitor]. In de inkoopadministratie kunt u de monitor raadplegen via [Inkoop, Te verwerken, ICL Inkoop admin, ICL monitor]. In de verkoopadministratie kunt u de monitor raadplegen via [Order, Te verwerken, ICL Verkoop admin, ICL monitor]. Daarnaast beschikt u in de verkoopadministratie ook nog over een andere monitor. Deze kunt u opvragen via [Order, Te verwerken, ICL Verkoop admin, Monitor], en toont alle statussen (in de verkoopadministratie en het centrale magazijn) voor de open orders. Bij deze monitor beschikt u ook over minder selectievelden en kunt u alleen een selectie maken op het magazijn en het ordernummer.

In de ICL monitor kunt u de status van de transactie bekijken. Hierdoor heeft u meteen inzicht in welke transactie zijn uitgewisseld. Tevens kunt u kijken het bericht bekijken wat u kan helpen om te achterhalen waarom een transactie niet is uitgewisseld.

Velden

Kolommen

Knoppen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.659.179
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer