One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Login overzicht bekijken

Menupad

Modules ➔ Systeem ➔ Overzichten ➔ Log ➔ Login

Introductie

Deze pagina toont de inloggegevens zoals de inlogdatum en tijd, de medewerker en status. Wanneer een gebruiker niet kan inloggen wordt “ExactWebGuest” getoond in de kolom Medewerker.

Wanneer een gebruiker toegang tot een pagina is geweigerd wordt de informatie getoond op de Log: Toepassing pagina in menupad Modules ? Systeem ? Overzichten ? Log ? Toepassing, met de melding "Access Denied:<naam van de betreffende pagina>”. Voor meer informatie, zie Overzicht Toepassing log. De maximum lengte van de melding is 80 karakters. Wanneer de melding uit meer dan 80 karakters bestaat wordt de melding afgebroken. Deze functionaliteit is alleen van toepassing op formulierverificatie.

Rollen en rechten

Alléén gebruikers met de Administrator rol of gebruikers met functierecht 1062 - Allow to view logs kunnen dit overzicht raadplegen.

Opmerking:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Welke versie gebruikt u?

De informatie in dit document is van toepassing op product update 260 en hoger. Indien u met een lagere versie werkt, zullen bepaalde functies die hier worden toegelicht niet van toepassing zijn.

Hoe kan ik het login overzicht bekijken?

  1. Definieer de zoekcriteria op de Log: Login pagina.
  2. Klik op Bewaren.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 28.086.880
 Assortment:  Date: 04-02-2021
 Release: 260  Attachment:
 Disclaimer