One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

WMS verslagen (WMS instellingen)

Introductie

Na de installatie van WMS beschikt u over een aantal standaard verslagen. Voor iedere stap in het WMS proces zijn twee basis verslagen aanwezig. Een verslag voor het succesvol uitvoeren van de stap en een foutenverslag.

In de verschillende WMS instellingen kunt u zien welke rapporten voor welke stap gebruikt wordt. Indien gewenst kunt u dit aanpassen. U kunt de verslagen ook uitzetten in de instellingen zodat er geen verslag wordt getoond. Een fouten verslag wordt echter altijd getoond.

 

Uitleg van de velden

Hieronder ziet u een voorbeeld van de verslag instellingen voor het in bewerking nemen van de order voor het orderpicken.

Bij 'Verslagnaam' wordt de naam van het verslag getoond dat wordt gebruikt bij het in bewerking nemen van de orders voor het orderpicken. Met de optie 'Verslag' kunt u aangeven of u wilt dat dit verslag wordt afgedrukt. Het veld 'Naam foutenverslag' toont foutenverslag dat wordt gebruikt bij fouten die zich voordoen bij het in bewerking nemen van de orders. Dit verslag kunt u niet uitzetten.

De verslagen worden nooit getoond of afgedrukt door de WMS processing services. Om eventuele fouten te bekijken die zich voordoen bij het verwerken door deze services kunt u de RF-monitor gebruiken.

De aanwezige verslagen, betreffen standaard verslagen waarin alleen een aantal basis gegevens worden getoond. Zo worden bijvoorbeeld alleen de ordernummers getoond. U kunt deze rapporten indien gewenst aanpassen en zo bijvoorbeeld ook de artikel details toevoegen. Wanneer u een verslag zelf aanpast is het aan te raden om het onder ene nieuwe naam op te slaan en niet het bestaande verslag te overschreven. Op deze manier voorkomt u dat uw eigen rapport wordt overschreven bij het uitvoeren van updates.

Voor Exact Globe Next product update 393 en 394 zijn de verslagen in het Crystal Reports 8,5 formaat. Vanaf product update 395 van Exact Globe Next betreft dit het Crystal Reports XI formaat.

 

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 20.182.063
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer