One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Geconsolideerde balansen

Introductie

Nadat de consolidatie is uitgevoerd kunt u in de menu diverse balansoverzichten opvragen met de geconsolideerde gegevens

De velden

Jaar
Selecteer een boekjaar

Periode
Selecteer 1 of meer perioden in het boekjaar

Grootboekrekening: Groep
Via 'Grootboekrekening: Groep' bepaald u met welke structuur uw balansoverzicht wordt weergegeven. Indien u zelf structuren aan heeft gemaakt, kunt u hier de gewenste structuur selecteren. Eventueel kunt u een subselectie van de structuur selecteren in de twee velden onder het hoofdveld.

Wanneer u de balans en winst-en-verliesrekening wilt weergeven middels het standaard verdichtingsschema op basis van de door u aangemaakte (hoofd)verdichtingen, laat u het selectieveld leeg. U dient dan alleen te groeperen op 'Grootboekrekening: Groep'. Middels het cijfer achter het selectieveld geeft u aan tot welk niveau verdicht moet worden, waarbij 1 het meest verdicht betekent. Het meest gebruikte niveau is 3, dit houdt in dat de totalen van de grootboekrekeningen, verdichtingen en balans & winst-en-verliesrekening worden weergegeven.

Geconsolideerde administratie
Selecteer 1 of meer geconsolideerde administratie. Wanneer u allen selecteert heeft u een totaalbeeld van de consolidatie.

Dit document bevat een standaard overzichtlay-out. Deze lay-out kunt u hier downloaden. De lay-outs kunt u importeren met [Systeem: Applicatie, Overzichten lay-outs, Importeren]. Voor een totaal overzicht van de te downloaden lay-outs zie [Rapporten Lay-outs Startpagina]. Voor een algemene beschrijving op het gebied van rapporten zie tevens de hoofdstukken [Rapportfuncties] en [Rapporten Lay-outs] in de systeem handleiding. 


Exact Financials Enterprise > FinanceConsolideren  > Geconsolideerde balansen 

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: General  Document ID: 25.757.114
 Assortment:  Date: 27-09-2016
 Release: 7.11  Attachment:
 Disclaimer

Attachments
geconsolideerde balans.lay 64.9 KB Download