One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Gekoppelde interne orders invoeren en wijzigen

Introductie

U kunt met de module E-Intern verbruik interne orders gebruiken voor het registreren en plannen van artikelen voor intern gebruik. U kunt deze interne orders aanmaken via het menupad [Voorraad, Invoer, Interne orders]. Als u een interne order invoert, bent u verplicht een medewerker te selecteren. Hiermee kunt u later altijd nagaan aan wie de uitgifte is gedaan.  

Wanneer u in het selectiescherm de optie 'Gekoppelde interne orders' heeft geselecteerd kunt u middels de knop 'Nieuw' een nieuwe gekoppelde interne order aanmaken.

Het verschil tussen het invoeren van een interne order of meerdere interne orders in één keer is dat u bij het invoeren van gekoppelde interne orders de beschikking heeft over een aantal extra velden zoals bijvoorbeeld een kostenplaats, een kostprijs verkopen rekening en een magazijnlocatie. Daarnaast worden alle regels van de gekoppelde interne order worden opgeslagen met dezelfde Uw ref., hierdoor is het naderhand makkelijk te zien welke gegevens bij elkaar horen en is het eenvoudiger om de bij elkaar horende gegevens in één keer te fiatteren of te leveren.  

Velden

Pictogrammen

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 17.707.715
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer