One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Invoeren van verkooporders in E-Textiel

Introductie

Het invoeren van verkooporders met matrixartikelen gebeurt via het menu pad [Order, Invoer, Verkooporders].Dit verloopt op de standaard wijze. U kunt de subartikelen per regel selecteren en invoeren of u kunt alle subartikelen tegelijk invoeren met behulp van de knop 'Matrix'. De functie ‘Matrix’ is toegevoegd aan het order invoerscherm.

U kunt op twee verschillende manieren de verkooporders voor Textiel invoeren. Ten eerste is het mogelijk om op een lege orderregel te staan en op de knop 'Matrix' te klikken. Vervolgens kan een hoofdartikel geselecteerd worden, waarna de subartikelen in de matrix komen te staan. Ten tweede is het mogelijk om eerst (handmatig of door middel van F5) een hoofdartikel te selecteren en vervolgens op de  knop 'Matrix' te klikken. Daarna worden de subartikelen direct in de matrix getoond. Het onderstaande scherm verschijnt nadat op de knop 'Matrix' wordt geklikt.

In de matrix kunt u aangeven hoeveel subartikelen u aan de order wilt toevoegen. Het is niet verplicht om alle cellen te vullen. U kunt na het ingeven van de aantallen kiezen voor een presentatie van 'Aantal geleverd', 'Prijzen', 'Magazijnen', 'BTW-codes', 'Prijslijsten en 'Voorraad' in de diverse cellen.

Verder ziet u per geselecteerde cel de beschikbare voorraad in de tijd, het aantal, de artikelomschrijving, de verkoopprijs, de levertijd per artikel en de hoofdleverancier zijn eveneens zichtbaar in dit scherm

Uitleg van de velden

Extra
Via deze knop kunt u voor deze regel de leverdatum, kostendrager, kostenplaats, instructie, projectnummer, medewerker of een nettoprijs toevoegen.

Lotverpakking
Via deze knop kunt u direct een lotverpakking in uw matrix kopieren. U kunt hier kiezen voor één of meerdere lotverpakkingen.

Wissen
Via deze knop kunt u de totale matrix leeg maken en de gegevens opnieuw invoeren.

Nieuw
Met deze knop kunt u direct een nieuwe verkooporder voor matrix artikelen invoeren.

Bewaren
Met deze knop kunt u de ingevoerde gegevens bewaren. In de verkooporder worden alle subartikelen getoond met het ingevoerde aantal.

Sluiten
Met deze knop kunt u het scherm sluiten en keert u terug naar de verkooporder.

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 05.452.467
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer