One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

ING Commercial Finance: Verslag genereren

Introductie

Het is mogelijk een overzicht op te vragen welke aangeeft welke bestanden aan ING Commercial Finance zijn verstuurd. Dit kan in menupad [Add-on, ING Commercial Finance, verslag] Er wordt dan een verslag gegenereerd in Microsoft Excel.


Uitleg van de veldenEr kan geselecteerd worden op bestandsnaam, debiteur, datum, onze referentie, debiteur en factuurdatum. Afhankelijk van de gekozen sortering wordt het volgende getoond nadat u op de 'Start' knop heeft gedrukt:

Sortering

Door middel van de sortering kunt u aangeven of u wilt dat uw report gaat sorteren op:

  • Bestandsnaam
  • Debiteur
  • Onze ref.

Bestandsnaam

Wanneer u een bestandsnaam selecteert krijgt u alleen van dit exportbestand een overzicht. U geeft hiervoor direct een bestandsnaam in of u selecteert een bestandsnaam door gebruik te maken van het zoekscherm . Wanneer u meerdere bestandsnamen wilt tonen op uw overzicht maakt u gebruik van de 't/m (tot en met)' functionaliteit. Alle bestanden binnen de selectie worden dan samengevoegd en getoond op het overzicht. Wilt u echter alle bestanden op het overzicht tonen zonder gebruikt te maken van een selectie op bestandsnaam, dan vinkt u het vakje voor 'Alle' aan.

Bestandsdatum

Dit selectiecriterium gebruikt u wanneer u een selectie wilt maken op de exportdatum van de exportbestanden. U geeft hiervoor direct een datum in of u selecteert een datum door gebruik te maken van het zoekscherm .Ook kunt u gebruik maken van de 't/m (tot en met)' functionaliteit. Alle bestanden binnen de ingeven datumselectie worden dan samengevoegd en getoond op het overzicht. Wilt u echter alle bestanden op het overzicht tonen zonder gebruik te maken van een selectie op bestandsdatum, dan vinkt u het vakje voor 'Alle' aan.

Onze ref.

Dit selectiecriterium gebruikt u wanneer u een selectie wilt maken op de 'Onze ref.' van de exportbestanden. U geeft hiervoor direct een 'Onze ref.' in. Ook kunt u gebruik maken van de 't/m (tot en met)' functionaliteit. Alle bestanden binnen de ingeven selectie worden dan samengevoegd en getoond op het overzicht. Wilt u echter alle bestanden op het overzicht tonen zonder gebruik te maken van een selectie op 'Onze ref.', dan vinkt u het vakje voor 'Alle' aan.

Debiteur

Dit selectiecriterium gebruikt u wanneer u een selectie wilt maken op de debiteur van de exportbestanden. U geeft hiervoor direct een debiteur in of u selecteert een debiteur door gebruik te maken van het zoekscherm . Wanneer u meerdere debiteuren wilt tonen op uw overzicht maakt u gebruik van de 't/m (tot en met)' functionaliteit. Alle bestanden binnen de selectie worden dan samengevoegd en getoond op het overzicht. Wilt u echter alle bestanden op het overzicht tonen zonder gebruik te maken van een debiteurenselectie, dan vinkt u het vakje voor 'Alle' aan.

Factuurdatum

Dit selectiecriterium gebruikt u wanneer u een selectie wilt maken op de factuurdatum van de exportbestanden. U geeft hiervoor direct een factuurdatum in of u selecteert een factuurdatum door gebruik te maken van het zoekscherm .Ook kunt u gebruik maken van de 't/m (tot en met)' functionaliteit. Alle bestanden binnen de ingeven datumselectie worden dan samengevoegd en getoond op het overzicht. Wilt u echter alle bestanden op het overzicht tonen zonder gebruik te maken van een datumselectie, dan vinkt u het vakje voor 'Alle' aan.

Verslag

Wanneer u op deze button klikt dan wordt het rapport opgestart op basis van de ingegeven selectiecriteria.

Sluiten

Met behulp van de button 'Sluiten' wordt het venster gesloten en keert u terug naar het menu.

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 13.401.608
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 370  Attachment:
 Disclaimer